Rakiplerini grup müsabakalarında bir bir deviren Çiftlikköy’ün yıldız sultanları yarı finalde Balıkesir’de Aydın’dan Gençlik Hizmetleri Spor, Sakarya’dan Yeni Hendek ve ev sahibi Balıkesir’den Altınova Belediyespor ile final mücadelesi verecek.

22-24 Mayıs tarihleri arasında Balıkesir’in Ayvalık İlçesinde oynanacak müsabakalar öncesinde 21 Mayıs Salı günü Ayvalık Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü’nde teknik toplantı yapılacak.

Çiftlikköy Belediyespor Yıldız Bayan Voleybol takımı Balıkesir’den birinci olarak ayrıldığı taktirde 27 Mayıs 1 Haziran tarihleri arasında Bursa’da gerçekleştirilecek final müsabakalarına kalacak.

“Buraya kadar gelmekte güzel sultanlar”

Çiftlikköy Belediyespor Genç Bayan Voleybol Takımı, Gebze’deki son maçında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’a 3-1 mağlup oldu ve finallere gitme şansını yitirdi.

Gebze’de oynanan müsabakanın ilk setini Çiftlikköy’ün sultanları 27-25 kazanarak setlerde 1-0 öne geçti. ikinci sette hakem hatalarının ön plana çıkması sonrasında bu seti Kocaeli ekibi 25-19 kazandı ve setlerde skor 1-1’e geldi. Müsabakanın üçüncü setinde oyundan düşen Çiftlikköy Belediyespor Bayan Voleybol Takımı 15 sayı da kalınca bu setide 25-15 kaybetti ve setlerde 2-1 geriye düştü. Karşılaşmanın dördüncü setinde de etkili oyununu sürdüren Kocaeli temsilcisi Kağıtspor bu seti de 25-20’lik skorla kazanarak mücadeleden 3-1 galip ayrıldı. Temsilcimiz aldığı mağlubiyetle İstanbul Burhan Felek Spor Salonu’nda yapılacak olan finallere gitme şansını kaybetti.

Editör: TE Bilişim