Çınarcık Belediyespor:2 Teşvikiye Belediyespor:3
Tayfun Erbul Süper Amatör Kümenin 7. Haftası süper bir derbiye sahne oldu. Teşvikiye sahasında oynanan maçta Çınarcık Belediyespor ile Teşvikiye Belediyespor takımları kozlarını paylaşırken, son saniyeye kadar büyük çekişme yaşandı. Kırmızı Yeşilli ekip yeni hocası Mustafa Tosun önderliğinde Çınarcık derbisini 3-2 kazanmayı başardı.  Konuk ekibin golleri Gökhan Caner, Emirhan Dal ve Hüseyin Hocaoğlu’ndan geldi. Ev sahibi ekibin sayılarına ise ise Fatih Günoğlu ve Kahraman Tosun imzalarını attı.
Karşılaşmaya hızlı başlayan Teşvikiye Belediyespor 6. Dakikada Gökhan Caner’in golüyle 1-0 öne geçti. Bu gole Çınarcık ise 30’da Kahraman Tosun’la cevap vererek skora 1-1’lik eşitliği sağladı. Sarı Siyahlı ev sahibi ekip 45. Dakikada Fatih Günoğlu’nun kaydettiği gol ile soyunma odasına 2-1’lik üstünlükle gitti.
İkinci yarının ilk yarım saatlik bölümünde iki takımda etkisiz kalırken son 10 dakikada ise Teşvikiye Belediyespor damgasını vurdu. Kırmızı Yeşilliler 81’de kazandığı penaltı atışını Emirhan Dal ile gole çevirdi ve skora 2-2’lik dengeyi getirdi. Maçın uzatma bölümlerinde ise konuk ekip Hüseyin Hocaoğlu’nun kafa golüyle maçı 3-2 kazanmayı başardı. 

Editör: TE Bilişim