Sarı-Siyahlılar elde ettiği galibiyetle puanını 16’ya çıkarttı ve 2 basamak birden yükselerek 8. sıraya yerleşti, düşme potasından kurtuldu.

Çınarcık Belediyespor’a 3 puanı getiren goller ise Serkan Zenginler ve Necati’den gelirken ev sahibi ekipte Ufuk Günay, 68. dakikada gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Çınarcık İlçe Stadında oynanan mücadeleye iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen bölümlerde oyuna ağırlığını koyan ev sahibi takım Çınarcık Belediyespor gol için Hersekspor kalesine ataklarını sıklaştırdı. Karşılaşmanın 30. dakikasında gelişen Sarı-Siyahlıların atağında son haftaların formda ismi Serkan Zenginler, meşin yuvarlağı Hersekspor fileleriyle buluşturdu ve durumu 1-0 yaparak ilk yarının skorunu belirledi. Mücadelenin ikinci 45 dakikasına iki takım yine etkili başladı.

Ev sahibi ekip Çınarcık Belediyespor farkı arttırmak için rakip kaleye yüklenirken, konuk takım Hersekspor beraberlik golü için Çınarcık kalesine atak geliştirdi. Ancak ilerleyen dakikalarda rakip kaleye baskısını arttıran Çınarcık Belediyespor’un 54. dakikada geliştirdiği atakta Necati sahneye çıkarak takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti ve karşılaşmanın skorunu belirledi.

Editör: TE Bilişim