Son hazırlıkları gerçekleştirilen salonun, önümüzdeki Temmuz ayında tamamen bitirilip teslim edileceği yetkililer tarafından belirtildi.

Yalova’nın son dönemlerde tesisleşme ve spor alanları yaratma hususunda devam eden atılımları il merkezinin yanı sıra ilçelerinde de devam ediyor.2012 yılı Haziran ayında yer tespiti yapıldıktan sonra Temmuz sonu Ağustos başında inşaatına başlanan Çınarcık Spor Salonu, kaba inşaatı ve dış cephe düzenlemelerinin ardından tamamlandı. Hasanbaba Mevkii’ndeki salonun çevre düzenleme çalışmalarının sonlandırılmasıyla kesin olarak 2013 yılı Temmuz ayında bitirilerek geçici kabulü yapılacak.

Sözleşmeye göre müteahhit firmanın 360 günlük süresinin olduğunu belirten Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, “Çınarcık Spor Salonu’nun tamamlanmasının ardından bu salon, 2013-2014 sezonunda hizmete girmiş olacaktır. 40X50 mimari ölçülere sahip salon 3 bin 500 metrekarelik alana inşa ediliyor ve tamamlandığında modern bir görüntüye sahip olacak" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim