İkinci haftası geride kalan Süper Amatör Kümede Çınarcık Belediyespor zirveye yerleşti. Sarı Siyahlı ekibi Yeşilovaspor ve Tavşanlı Belediyespor takımları takip etti. Küme düşme hattını ise henüz puanla tanışamayan Esenköyspor ile Acarspor oluşturdu.

İkinci haftanın açılış maçında şampiyonluğun en güçlü iki adayı Tavşanlı Belediyespor ile Yeşilovaspor kozlarını paylaştı. Tavşanlı sahasında oynanan zorlu 90 dakika 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Amatör Saha-1’de oynanan müsabakada Safranspor’a konuk olan ligin çiçeği burnunda takımı Sugören Gençlerbirliği 10 kişi kalmasına karşın sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı.

Tavşanlı sahasında Acarspor’u konuk eden Çavuşçiftliği Kültürspor 4-1’lik net skorla bu sezonki ilk puanlarıyla tanışmış oldu. Esenköy sahasında gol düellosuna sahne olan karşılaşmada Hersekspor rakibi Esenköyspor’u 4-3 mağlup ederek evine 3 puanla döndü.  Amatör Saha-1’de oynanan derbide Çınarcık Belediyespor ile Teşvikiye Belediyespor kozlarını paylaştı. Mücadeleyi ev sahibi ekip uzatma bölümlerinde bulduğu penaltı golüyle 3-2 kazandı. İkinci haftanın kapanış maçında Çiftlikköy Belediyespor ile Taşköprüspor kozlarını paylaştı. Karşılaşmayı konuk ekip ilk yarıda bulduğu tek golle 1-0 kazanmayı başardı.

Editör: TE Bilişim