Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait dart alanında yapılan müsabakalara 7’den 77’ye katılan herkes kıran kırana mücadele ederken organizasyon renkli görüntülere sahne oldu. Yetişkinler kadın-erkek, gençler kadın ve erkek ile minik erkekler kategorilerinde yapılan yarışmaların ardından dereceye giren isimler madalya ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildiler.

Yetişkinler kategorisi kadınlarda şampiyonluğu Cansu Erişken göğüsledi. Bu kategoride ikinci Hatice İlhan, üçüncü Nazlı Çoban ve dördüncü Zehra Topçular Fidan oldu. Erkeklerde ise mutlu sona Atilla Yetmişbir ulaştı. İkincilik kürsüsüne Kaan Arup çıkarken, üçüncü Salih Can Akdemir, dördüncülükte Utku Selvi’nin oldu.

Genç kadınlarda birinciliği Zehra Özdemir kazanırken, Türkan Albeni ikinci, Bengüsu Çilingir üçüncü, Eylül Atalay dördüncü oldu. Genç erkeklerde Cemil Özyanıkoğlu şampiyonluğu kazanırken, Abdullah Tymor ikinciliği, Yunus Emre Yağız üçüncülüğü, Ali Bingöl’de dördüncülüğün sahibi oldu. Minik erkekler kategorisinde birinciliği Yağız Selvi kazanırken, onu Muhammed Tymor, Rahme Amir ve Rüzgar Efe Çoban iki, üç ve dördüncü olarak takip etti. Organizasyonun en centilmen oyuncu ödülünü ise Ayhan Akgül kazandı.  Dereceye giren isimler ödüllerini ve madalyalarını Yalova protokolünün elinden aldı.

Editör: TE Bilişim