Kırmızı Beyazlı ekibe 3 puanı getiren goller ise 44 ve 53. Dakikalarda Mustafa’dan geldi. Konuk ekip Kadıköyspor ise aldığı mağlubiyetin ardından sezonu 24 puanla 4. sırada tamamladı.

Amatör saha 2’de  oynanan mücadeleye iki takımda kontrollü bir başlangıç yaptı. Ev sahibi takım Demirspor ve konuk ekip Kadıköyspor’un geliştirdiği organize atakları sonrasında golü bulan taraf Demirspor oldu. Kırmızı-Beyazlıların 44. dakikada geliştirdiği atakta Mustafa attığı gole takımını 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısında da etkili oyununu sürdüren Kırmızı-Beyazlı ev sahibi takım farkı arttırmak için Kadıköyspor kalesine yüklenmeye devam etti. Müsabakanın 53. dakikasında gelişen Demirspor atağında ilk golün sahibi Mustafa bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ve takımının ikinci golüne imzasını attı 2-0. golden sonra her iki takımında geliştirdiği organize ataklardan başka gol sesi çıkmayınca zorlu 90 dakika Demirspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

U-19 2.A.G.

Stat: Amatör Saha 2

Hakemler: İsmet Sevinç***, Ersin Efe***, Tuğçe Ugip***

Demirspor: Faruk***, Mustafa****, Mehmetcan***, Aziz ***, Murat Can ***,, N.Furkan ***, Samet ***, Harun ***, Burak ***, Onurcan ***, Oğuzhan ***,

Kadıköyspor: Yavuz **, Enes **, Sami **, Muhammed **, Burkay **, Özgür **, Galip **, Murat **, Hasan **, Yasin **, Ali **

Goller: Dk.44-53 Mustafa 2-0

 

Editör: TE Bilişim