Turnuva süresince destek veren herkese teşekkür eden Türkiye Faal Futbol Hakem Ve Gözlemciler Derneği Yalova Şube Başkanı Sefa Demir,” Yalova da TFFHGD derneği olarak arkadaşlarımızla beraber mükemmel bir organizasyon yapmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Balıkesir, Bursa, Bilecik, Kütahya, Eskişehir, Çanakkale ve Edirne olmak üzere 7 ayrı ilden gelen toplam 268 hakem, gözlemci ve aileleriyle beraber Yalova da ağırlamış bulunuyoruz. Yalova hakem gözlemci aileleri ve Yalova spor severlerin katılımıyla 400 kişinin katılacağını tahmin ettiğimiz bu organizasyon için Arkadaşlarımla beraber aylar öncesinden hazırlıklarımızı yaptık bazı eksiklerimiz olmuş olabilir ama buna rağmen diğer illerden gelen misafirlerimizin söylemleriyle mükemmel bir organizasyon ortaya koyduk.

Bizler bu organizasyonu yaparken Bizlerden desteğini esirgemeyen her türlü desteği veren gelerek bizzat desteğini gösteren Belediye Başkanımız Sayın Yakup Bilgin Koçal çok teşekkür ediyorum.  Ayrıca Gençlik Hizmetleri ve spor il müdürü  Sayın Cengiz Mete’ye, Termal Belediye başkanı sayın İsmail Atik’e,  Belediye Başkan Yard. Sayın Cengiz Dereli’ye  özel Kalem Müdürü Sayın Aytaç Mutlu’ya Yebeltaş Genel müdürü Sayın Numan Özkan’a, Kültür ve Sosyal işler müdürü sayın Hakan İlaslan’a Tüfag başkanı Sayın Tamer Çınar’a iş adamlarımız Sayın Nusret Karaalioğlu’na Sayın Selami Yıldırım’a takımımızın Forma sponsoru Sayın Davut jeans, Kumsal resturant sahibi Sayın İbrahim Kulüşlü’ye Dernek yönetim kurulu arkadaşlarıma il hakem kurulu başkan ve yönetimine SET(Sosyal Etkinlik Takımı) takımı arkadaşlarıma Turnuva da 8 il arasında Şampiyon olan Futbol takım oyuncularıma Antrenörümüz Sayın Kenan Bektaş hocama hakem ve gözlemci hocalarıma trübüne  gelerek bizleri destekleyen Yalovalı spor severlere çok teşekkür ediyorum. Sporun ve Sporcunun Şehri Yalova isteyince neler yapılabileceğini bu kez yalnız Yalova ya değil tüm Marmara bölgesine göstermiş oldu teşek
kürler Yalova” diyerek sözlerini tamamladı.
Editör: TE Bilişim