Amatör Saha 2’de oynanan zorlu mücadeleyi ev sahibi ekip ilk yarıda bulduğu golle 1-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu.

Kırmızı Beyazlı ekip Demirspor’a 3 puanı 10. Dakikada İlhami attığı golle getirirken konuk Polisgücü ise 8. Dakikada Enez penaltı atışından yararlanamadı.

Futbola 8 yıl sonra 47 yaşında Demirspor forması altında geri dönen Faruk Yiğit ise karşılaşmada forma giymedi.

Amatör Saha 2’de oynanan karşılaşmaya iki takımda etkili futbolla başladılar. Oyunun ilerleyen bölümlerinde konuk ekip Polisgücü kanatlardan etkili ataklarla Demirspor kalesinde gol aramaya başladı. Müsabakada dakikalar 8’i gösterdiğinde kontra atak geliştiren Polisgücü ekibi penaltı kazandı. kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Enez meşin yuvarlağı çok kötü bir vuruşla auta göndererek takımını golden etti.

Kalesinde yaşadığı penaltı tehlikesinden sonra toparlanan ev sahibi Demirspor 10. Dakikada geliştirdiği atakta topla buluşan İlhami Coşkun şık bir vuruşla Polisgücü kalecisi Serkan’ı avlayarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Her iki takımında ilk 45 dakikada tempolu mücadelesinde başka gol olmayınca Demirspor soyunma odasına 1-0’lık avantajlı skorla gitti. Puan için her iki takımın varını yoğunu ortaya koyduğu mücadelenin ikinci 45 dakikasında da sporseverler futbola doydular. Her iki ekipte etkili geliştirdiği ataklarda gol aramasına karşın gol vuruşlarında etkisiz kalınca Demirspor 10. Dakikada İlhami Coşkun’un attığı golle karşılaşmayı 1-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu.

 

2.A.K.

Stat: Amatör Saha 2

Hakemler: İrfan Demir***, Gürsel Çakal***, Kenan Kurşuner***

Demirspor: Faruk Alicik***, Mustafa***, Tugay***, İbrahim***(Özcan Yılmaz**), Ender***, İlhami Coşkun****, Sinan***, Harun***, Talip Bayburtlu***, Etkin Özcan***(Refik**), Mehmet Can***

Polisgücü: Serkan **, Erol**(Berkant**), Y. Sinan**, Emre **, A. Veysel**, M. Burak**, Doğan**, Onur**(Orhan**), Enez**, Ahmet**(Fehmi**), Berk**

Goller: Dk. 10 İlhami Coşkun 1-0

Editör: TE Bilişim