Hafta sonunda Edirne’de Kırcasalih Maden karşısında aldıkları galibiyetin takıma moral kazandırdığını belirten Deviren, ligi düşme potasının üzerinde yer alarak gelecek sezonda 3. Ligde mücadele etmek olduğunu ifade etti.

Bayanlar Voleybol 3. Lig B Grubu’nda mücadele eden Yalova ekibi Çiftlikköy Belediyesi Bayan Voleybol takımı ligin 8. Haftasında Kırcasalih Madeni 3-1 ile geçerek 6 hafta sonra galip gelmenin sevinici yaşadı.

“Galibiyet moral verdi”

Aldıkları galibiyet sonrasında değerlendirmede bulunan Çiftlikköy Belediyespor Antrenörü Mihrican Deviren,“Kırcasalih Madenspor karşısında iyi oyun çıkardık ve sahadan galibiyetle ayrılmasını bildik. Bu galibiyet bizim ve özellikle de sporcularımız açısından büyük moral oldu. 6 hafta sonra kazanmamız bize ilaç gibi geldi. Bu müsabakada yüzde 60’la oynadık. Puan durumunda rahatlamış olduk. Önümüzde Yeni Hendek maçı var ve bu karşılaşma deplasmanda. Ondan sonraki hafta da evimizde Bahçelievler ile oynayacağız. Bu maçta yüzde 50 ile oynasak kazanabiliriz. Eğer ki Bölgesel Lig’de olsaydık hiç yenilmeden şampiyon olur ve 3. Lig’e yükselirdik. Ancak grupta çok zorlu rakipler var. Bu sezon şunu söyleyebilirim ki kesinlikle düşmeyeceğiz. Hedefimiz ligde kalmak ve bunu da başaracak güçteyiz” dedi.
Editör: TE Bilişim