Karşılaşmanın 16. Dakikasında Taşköprüspor’dan Mehmet, 34. Dakikasında ise Talha gördükleri kırmızı kartlarla takımlarını 10 kişi bıraktılar.

Ahmet Saraç sahasında oynanan U-17 Liginin ikinci hafta mücadelesine her iki takımda temkinli başladı. Oyunun ilerleyen bölümlerinde kanatları kullanan Doğanspor geliştirdiği ataklarla gol aramaya başladı.

Karşılaşmada dakikalar 16’yı gösterdiğinden Taşköprüspor’dan Mehmet maçın hakeminden gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Oyunun ilerleyen bölümlerinde oyuna ortak olan Taşköprüspor 34. Dakikada atak geliştirdiği sırada Doğanspor’dan Talha yaptığı müdahale sonrasında maçın hakeminden kırmızı kart gören bir diğer oyuncu oldu ve kalan dakikalarda Doğanspor’da 10 kişi ile mücadele etmeye başladı.

İlk yarının kalan dakikalarında iki takımdan da gol sesi çıkmayınca 40 dakikalık mücadele 0-0’lık beraberlikle sona erdi.  karşılaşmanın ikinci yarısına ise hızlı başlayan taraf Taşköprüspor oldu.

Müsabakada dakikalar 42’yi gösterdiğinde topla buluşan Emirhan meşin yuvarlağı Doğanspor ağlarıyla buluşturarak takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

Kalesinde gördüğü golün şokunu üzerinden çabuk atan Doğanspor rakibine fazla sevinme şansı tanımayarak golden 7 dakika sonra cevap verdi.

Yediği golden sonra çabuk toparlanan Doğanspor 49. Dakikada ani geliştirdiği atakta topla buluşan Mehmet Taşköprüspor filelerini havalandırarak skoru 1-1’e taşıdı.

Karşılaşmanın son bölümlerinde her iki takımda geliştirdiği ataklarla galibiyet golünü aramaya başladılar. Mücadele tam bu skorla bitecek denildiği anda 80. Dakikada atak geliştiren Doğanspor’da sahneye çıkan oyuna sonradan giren Recep meşin yuvarlağı 2. Kez Taşköprüspor ağlarıyla buluşturdu ve takımını 2-1 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Doğanspor son dakikalarda bulduğu golle 3 puanı kapan taraf oldu.

U-17

Stat: Ahmet Saraç Sahası

Hakem: Kadir Beyaz**, Gökhan Çağşırlıoğlu***, Furkan Karahasan***

Doğanspor: K. Orbay***, Rıza***, Emrah***,Talha*, Hasan***, İ. Erkam***, Ümit***, Hakan***, Mahsun***(Recep***), Mehmet***, Tunahan***

Taşköprüspor: Furkan Karatay**, Mehmet*,  Ramazan**, Furkan Ertan**, Ufuk**, Furkan İşcan**, Gafur**, Günay**, Hüseyin**, Ayhan**, Emirhan**

Goller: Dk. 42 Emirhan 0-1 Dk. 49 Mehmet 1-1, Dk. 80 Recep 2-1

Kırmızı kartlar: 16 Mehmet (Taşköprüspor), Dk. 34 Talha (Doğanspor)

Editör: TE Bilişim