Konuk Doğanspor’a 3 puanı getiren goller Kutal (4), Ferhat (3) ve Sedat’ın attığı 2 gol getirdi.

Fevzi Çakmak Sahasında oynanan Yalova U-13 Ligi B Grubu’nun açılış haftasına karşı karşıya gelen Elmalıkspor ile Doğanspor arasındaki müsabakaya iki takımda kontrollü başladı.

İlerleyen dakikalarda oyunun kontrolünü eline geçiren konuk Doğanspor rakip kale üzerinde gol aramaya başladı.

Karşılaşmada dakikalar 14’ü gösterdiğinde gelişen Sarı Kırmızılı ekibin atağında sahneye çıkan Sedat karşılaşmanın gol perdesini açarak takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra oyunda baskısını sürdüren ve rakibini yarı sahasına hapseden Doğanspor 23 ve 29. Dakikalarda Ferhat’ın peş peşe attığı gollerle skoru 3-0’a getirerek rahatladı. İlk yarının sonlarına doğru ataklarını sıklaştıran konuk ekip 33. Dakikada Kutal’ın attığı golle skoru 4-0 yaparken bu gol ilk yarının da skorunu belirledi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına ise Doğanspor fırtına gibi başlarken 38 ve 43. Dakikalarda geliştirdiği ataklarda sahneye çıkan kendisinin 3 takımını ise 5-0 öne geçiren gollere imzasını koydu. Rakibi karşısında gol şov yapan ve farkı artırmak isteyen Doğanspor 52’de Kutal ile bir gol daha buldu ve skoru 6-0 yaptı. Bu golden yalnızca 2 dakika sonra 54’de gol perdesini açan Sedat bir kez daha sahneye çıktı skoru 7-0’a getirdi.

Bol gollü geçen karşılaşmada son sözü ise Ferhat söyledi. Müsabakanın 55. Dakikasında gelişen Doğanspor atağında topla buluşan Ferhat, hattrick yaparak Elmalıkspor ağlarını 9. Kez havalandırdı ve skoru 9-0 yaptı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca ligin ilk maçında Doğanspor farklı galibiyet ile sezona merhaba dedi.

U-13

Stat: Fevzi Çakmak Sahası

Hakemler: Serben Kılıç***

Elmalıkspor: F. S. Mehmet*, Adem*(Abdi Can*), Kaan*(Arda*), Türkay*, Emin Can*, Burak*, Yakup Cihan*(Bahtiyar*), Mutluhan*(Ömer*), Doğukan*, Hayati*, Fatih*(Emir Han*)

Doğanspor: Mertcan***, Muhammed***, Batuhan***, Ömer E.***, Ulaş***, Oğuzhan***(Mustafa**), Metehan***, H. Berk***(Melih***), Kutal****(Mert**), Sedat****, Ferhat****

Goller: Dk. 14 Sedat 0-1, Dk. 23-29 Ferhat 0-3, Dk. 33-38-43-52 Kutal 0-7, Dk. 54 Sedat 0-8, Dk. 55 Ferhat 0-9
Editör: TE Bilişim