Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Akköyspor Kulübü Başkanı Enver Doğruyol, Yalovaspor ve Altınova Belediyespor’u hafta sonunda aldıkları galibiyetlerden ötürü tebrik etti. Futbol sezonun başladığına vurgu yapan Doğruyol, Bölgesel Amatör Lig, Süper Amatör Küme, 1 ve 2. Amatör Kümelerle birlikte altyapı kategorilerindeki takım ve futbolculara başarılar diledi.
Dostluk kardeşlik ve fair-playin öncü olduğu bir futbol sezonu dilediğini belirten Doğruyol,” Geride bıraktığımız hafta sonunda hem Yalovaspor hem de Altınova Belediyespor ile sevindik. İki takımımıza da lig boyunca başarılar diliyorum. İnşallah iki takımımızdan bir tanesi sezon sonunda 3. Lige çıkacak.  Öncelikle tüm liglerimizde dostluk, kardeşlik ve Fair-Play’in ön plana çıktığı, kötü olayların, çirkinliklerin, sakatlıkların ve olumsuz söylemlerin yaşanmayacağı bir sezon diliyorum. Bu sezon diğerlerinden daha farklı olacak. Çünkü 15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişiminin ardından bir olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının bu birlik ve beraberliği her kesimde devam ettirmesi gerekmektedir. Toplumun en fazla gözü önünde olan stadyumlarımız bu birlik ve beraberliğin gösterilebileceği yerlerin başında yer alıyor. Tüm kulüplerimizi ve taraftarlarını bu birlik ve beraberlik bilinciyle hareket etmeye davet ediyorum. Biz Bir Aileyiz sloganıyla içinde bulunduğumuz amatör camianın 2016-2017 sezonunda da daha önce ülke geneline örnek olan güzellikleri yaşatmaya devam etmesini diliyorum. Yalova özelinde yaşayan gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kalmasını sağlamak ve bir anlamda kurtuluşları sizlerin özverinin ile gerçekleşecektir.  Bu işi sevda meselesi olarak gören siz değerli başkanlarımızın geçmiş sezonlarda olduğu gibi 2016-2017 sezonunda da aynı özveriyi göstermesi Yalova amatör sporu adına büyük önem taşımaktadır. Yönetici, antrenör, futbolcu, hakem, sağlık görevlisi, saha komiseri ve saha görevlileri ile birlikte amatör futbola gönül veren taraftarlar ve futbolu yöneten bizler hepimiz aynı gemideyiz. Bu bilinçle sporun sadece kazanmaktan ibaret olmadığı, hakemlerin de insan olduğu ve hata yapabileceklerini düşünmek gerekiyor.
Fair-Play ruhuyla hareket edildiği takdirde Yalova amatör futbol camiası Türkiye’ye örnek olmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerde başlamak üzere olan 2016-2017 sezonunun  yönetimimize, liglerin oynanmasında fedakarca görev yapan tüm kurullardaki üyelerimize, kulüp başkanlarımıza, yöneticilerimize, teknik sorumlularımıza, antrenörlerimize, sporcu kardeşlerimize, hakemlerimize, saha komiserlerimize, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl ve İlçe Müdürlükleri’ne, Tesis Şef ve Personeline, Sağlık ve Güvenlik Görevlilerine hayırlı olmasını diler, tüm  takımlarımıza başarılar diliyorum. Spor barıştır, spor dostluktur, spor kardeşliktir. Yaşasın Fair-Play” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

 

Editör: TE Bilişim