1.Amatör Liginin 3. Haftasında Ahmet Saraç Sahasında karşılaşan Soğucakspor ile Doğuşspor arasında ki mücadeleye hızlı başlayan taraf Doğuşspor oldu. Siyah Beyazlı genç yetenekler 10. Dakikada geliştirdiği atakta sahneye çıkan Gökhan meşin yuvarlağı Soğucakspor ağlarıyla buluşturarak skoru 1-0’a getirdi.

Bulduğu gol sonrasında oyuna ağırlığını koyan Doğuşspor’da bu kez sahneye 21. Dakikada Oktay çıktı ve takımını 2-0 öne geçirdi. Müsabakanın başlarında bulduğu 2 golle kontrolü eline alan Siyah Beyazlı ekip 33. Dakikada Ömür, 40. Dakikada da Mert’in attığı gollerle bir anda 4-0 öne geçti.

Karşılaşmanın 41. Dakikasında kontra atak geliştiren Soğucakspor, Doğuşspor’dan Ünal’ın topu ceza sahasında elle kesmesi ile penaltı atışı kazandı. Kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Hilmi meşin yuvarlağı ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek skoru 4-1 yaparken ilk yarının da skorunu tayin etti.

İlk yarıda ki tempolu oyununu ikinci yarıya da taşıyan Doğuşspor bu devreye de atak başlayan taraf oldu. Karşılaşmada dakikalar 63’ü gösterdiğinde Soğucakspor’dan Aytaç rakibine yaptığı sert müdahale sonrasında maçın hakeminden kırmızı kart görerek oyun dışı kalırken takımını 10 kişi bıraktı. Rakibinin 10 kişi kalmasıyla sahada daha rahat futbol sergileyen Doğuşspor 75. Dakikada geliştirdiği kontra atakta penaltı kazandı. Kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Mert meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve takımını 5-1 öne geçirdi.

Maçın sonlarına doğru rahat bir tempoda geçen mücadelede Doğuşspor  farkı artırmak ataklarını sürdürmeye devam etti. karşılaşmada dakikalar 84’ü gösterdiğinde bu kez sahneye Hasan çıktı ve skoru 6-1’e getiren gole imzasını atarken mücadelenin de gol perdesini kapamış oldu. Ligde fırtına gibi esen Doğusşpor 3. Haftayı da galibiyet ile kapatarak puanını 9’a çıkardı.

1.A.K.

Stat: Ahmet Saraç Sahası

Hakemler: Serhat Tekgöz**, Gökhan Çağşırlıoğlu*, İlker Hasanoğlu**

Soğucakspor: Reşat**, Erhan**, Barış**, Müjdat**, Aytaç*, Savaş**, Volkan**, Alaattin**, Veysel**, Hilmi**, Yasin**

Doğuşspor: Ramazan***, Hasan***, M.Rasih***, Ünal***, Sezer***, Gökhan***,Kerim***, Mert***, Ömürcan***, Oktay***, Emrah***

Goller: Dk 10 Gökhan 0-1, Dk. 21 Oktay 0-2, Dk. 33 Ömürcan 0-3, Dk. 40 Mert 0-4, Dk. 41 Hilmi 1-4, Dk. 75 Mert (Pen) 1-5, Dk. 84 Hasan 1-6

Kırmızı Kart: Dk. 63 Aytaç (Soğucakspor)

Editör: TE Bilişim