3-6 Mayıs 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilen 73 ilden 136 takımın katılacağı 1.Kademe müsabakalarında Yalova U-19 Ligi A Grubunu şampiyonluk sevinci yaşayarak ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil hakkı elde eden Siyah Beyazlı ekip Düzce’de çıktığı iki müsabakayı da kaybedince turnuvaya erken veda etti.

Düzce Nurettin Zafer stadında 3 gün devam eden U-19 grup maçlarında bir üst tura çıkan takım Betsmove İnegölspor oldu.

Büyük umutlarla gittiği Düzce’de B Grubunda yer alan Doğuşspor ilk müsabakasında Kocaeli ekibi Karamürsel Barbarosspor ile karşılaştı. Kıran kırana geçen ve bol golün olduğu müsabakayı Karamürsel Barbarosspor temsilcimizi 6-4 mağlup etmeyi başardı. İlk müsabakasında mağlup olan Doğuşspor ikinci müsabakasında Bursa ekibi İnegölspor karşısına çıktı. Bu müsabakayı gruptan çıkması için mutlak kazanması gereken Doğuşspor rakibine 7-0 mağlup olunca gruptan çıkma şansını yitirdi. Grubun diğer müsabakasında ise İnegölspor, Karamürsel Barbarosspor’u 5-2 mağlup ederek gruptan lider çıktı.

Final müsabakasında ise iki bursa takımı İnegölspor ile Bosch takımları karşı karşıya gelirken müsabakayı İnegöl 4-0 kazanarak 2. Tura adını yazdıran takım oldu. 

Editör: TE Bilişim