Taraftarlar heyecan dozu yüksek geçen karşılaşmada Doğuşspor ve konuk ekip Acarspor’un 10 numaralı formasını giyen M.Tugay ve İlker, frikikten attıkları gollerle adeta resital yaptılar.

Ahmet Saraç Sahasında oynanan müsabakaya konuk ekip Acarspor fırtına gibi bir giriş yaptı. Karşılaşmanın henüz 1. dakikası içerisinde ani gelişen atakta Ferdi’nin vuruşunda top yan direğe çarparken Acarspor golden oldu. Her iki takımda oyunda kontrolü sağladıktan sonra gol için ataklar geliştirmeye başladı. Mücadelenin ilerleyen bölümlerinde oyuna ağırlığını koyan konuk ekip Acarspor 20. dakikada geliştirdiği atakta serbest vuruş kazandı.

Ceza sahası dışı sol çaprazından kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen İlker, meşin yuvarlağı şık bir vuruşla 90’dan filelerle buluşturarak jeneriklik bir gole imzasını attı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Kalesinde gördüğü şok golle 1-0 geriye düşen ev sahibi takım Doğuşspor, ilerleyen bölümlerde oyunda dengeyi sağladı ve beraberlik golü için Acarspor kalesine yüklenmeye başladı. Mücadelenin 40. dakikasında gelişen Doğuşspor atağında ev sahibi takım serbest vuruş kazandı.

Topun başına geçen M.Tugay, meşin yuvarlağı enfes bir vuruşla Acarspor ağlarıyla buluşturarak süper bir gole imzasını attı ve durumu 1-1’e getirerek skoru eşitledi. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlanırken, ikinci yarıda ise sahada Acarspor fırtınası esmeye başladı. Sarı-Lacivertli konuk ekip ilk yarıdaki etkili futbolunu ikinci 45 dakikada da devam ettirdi ve öne geçmek için Doğuşspor kalesine yüklenmeye başladı.

Karşılaşmanın 62. dakikasında gelişen Acarspor atağında Ferdi, takımını 2-1 öne geçiren golü rakip filelerle buluşturdu. Golden sonra oyuna ağırlığını koyan Sarı-Lacivertliler, farkı arttırmak için Doğuşspor kalesine yüklenmeye devam etti. Müsabakanın 80. dakikasında gelişen Acarspor atağında bu kez Yiğit sahneye çıkarak skor 3-1’e getiren golü kaydetti ve aradaki farkı 2’ye çıkarttı.

Zorlu 90 dakikada çok iyi mücadele etmesine rağmen istediği oyunu sahaya yansıtamayan ev sahibi takım Doğuşspor, kalesinde gördüğü şok gollerle 2 farklı yenik duruma düştü. Siyah-Beyazlılar, Acarspor kalesine yüklenirken aradığı golü 90. dakikada buldu. Bu dakikada gelişen Doğuşspor atağında ilk golün sahibi M.Tugay, kendisinin ve takımının ikinci golüne imzasını atarak durumu 3-2’ye getirdi ve zorlu 90 dakikanın skorunu tayin etti.

 

1.A.K.

Stat: Ahmet Saraç Sahası

Hakemler: Ergin Şahinoğlu***, Kadir Beyaz***, Erdal Ergül***

Doğuşspor: Ramazan***, Hasan***, M.Rasih***, Ünal***, Sezer***, Oktay***, Efe***, Mert***, Ahmet***, M.Tugay***, Kerim***

Acarspor: Furkan***, A.Rıza***,İzzet***, Yiğit***, Hüseyin***, Ö.Doğuş***, Reha***, Hakan***, İlker****, Kadir***, Ferdi***

Goller: Dk. 20 İlker 0-1, Dk. 40 M. Tugay 1-1, Dk. 62 Ferdi  1-2, Dk. 80 Yiğit 1-3, Dk. 90 M. Tugay 2-3

 

Editör: TE Bilişim