Yalova Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Murat Dönmez," Türkiye Basketbol Federasyonu'nun 23 Haziranda yaptığı açıklama ile gelecek sezon Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele edecek olmamız bize olumlu katkı sağlayacaktır" dedi.
2014-2015 sezonunda Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde mücadele eden Yalova Belediyespor, önce play-off ardından ise play-out maçları sonrasında adını 3. Lige yazdırmıştı.
İç ve dış transfere başlayan Yalova ekibinde Basketbol Şube Sorumlusu Murat Dönmez önemli açıklamalarda bulundu.
Yalova Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Murat Dönmez," Bu sezon Bursaspor'dan Gaziantep'e, Edirne'den Samsun'a kadar Türkiye'nin her bölgesinden uzak ve zor deplasmanda bizi bekliyor. Bundan böyle profesyonel ve sürekli Yalova'da yaşayan bir takim yaratmak için Dağhan hocamızın istediği oyuncuları takımımıza kazandırmak için çalışmalara başladık. Bu sezonda Yalova'mıza yakışan ve hep başarıyı hedefleyen bir takim kurmak için güçlü, istekli, sporu ve Yalova'yı seven sponsorlarımız olacak. Sponsorluk görüşmelerimizde hem belediye başkanımız hem de kulüp başkanımız Resul Kocaağa bizlere destek olmaya devam ediyorlar. Kulübümüzün ve Belediyemizin imkanlarını ortada biz basketbol Şubesi olarak kendi imkanlarımızı yaratıp en iyi takımı kurmak için antrenörlerimiz ile çeşitli projeler üretmeye çalışıyoruz. Altyapımıza çok önem vermemiz gerektiğinin bilinciyle yaz spor okullarımızı önümüzdeki hafta başlatıyoruz. Biz birbirine inan ve güvenen bir ekip olarak Yalova için en iyisini yapmak istiyoruz. Bize inanmaya, güvenmeye ve desteklemeye devam edin" dedi.
Editör: TE Bilişim