Geçen sezon Bursa Büyükşehir Belediyespor ile tamamlanmayan sezonda şampiyonluk yaşayan Milli sporcumuz 2020-2021 sezonuna da mükemmel başlangıç yaptı.

Ece Haraç’ı kadrosunda barındıran Ankara ekibi 2020-2021 Suzan Özbek Sezonuna Merit Grup Real Mardin maçıyla start verirken rakibini 3-0’lık net skorla yendi. İlk günün ikinci maçında Milli sporcumuz ve takım arkadaşları Elazığ Masa Tenisi İhtisas Kulübü’nü 3-0 devirdi.

İlk günü 2’de 2 ile tamamlayan Ece Haraç’lı TİGEM Spor ikinci gün maçlarında Çukurova Üniversitesi ve İstanbul DSİ Spor’u 3-0’lık skorlarla yenmeyi başardı. Ankara ekibi 1. Etabı 4 galibiyetle tamamlarken Fenerbahçe’nin ardından 8 puan ve averajla Kadınlar Süper Liginde ikinci sırada yer aldı. 

Betorder

Yalovalı Milli sporcu 1. Etap maçlarının ardından,” TİGEM Spor Masa Tenisi Takımı olarak 1. Etapta oynadığımız maçların tümünü kazanarak 4'te 4 yaptık. Takım arkadaşlarımı ve bizlere güvenen kulüp yöneticilerimizi, destekçilerimizi tebrik ediyorum. Hedefimiz şampiyonluk” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim