Romanya'nın Cluj Napoca kentinde 14-18 Eylül tarihlerinde düzenlenen Avrupa U21 Masa Tenisi Şampiyonası'nda mücadele eden Yalovalı sporcu Ece Haraç çift kadınlar kategorisinde altın madalyaya uzandı.

Organizasyona iyi başlayan Milli gururumuz Ece Haraç ve partneri Özge Yılmaz çeyrek finale kadar rahat maçlar çıkartmayı başardı. Yarı finalde ise Polonyalı rakiplerini 3-1 deviren iki isim finale yükseldi.

Finalde ise rakipleri İtalyan Nicole Arlia ve Gaia Monfardini oldu. Ece ve Özge mükemmel başladıkları mücadeleyi 3-0 kazanarak Avrupa U21 Masa Tenisi Şampiyonası'nda altın madalyaya uzandılar.

Ece Haraç ve Özge Yılmaz çifti böylece ikinci kez Avrupa şampiyonluğuna ulaşmış oldu. Milli sporcumuz Ece Haraç ve takım arkadaşı Özge Yılmaz, geçtiğimiz sene Belçika'nın Spa kentinde gerçekleşen U21 Avrupa Şampiyonası'nda Sırp rakipleri Sabina Surjan-Tijana Jokic çiftini 3-2 yenerek altın madalya kazanmıştı.

Cluj Fahri Konsolosu Vasıle Andreı VITA Milli Takım kafilemizi Romanya'da yalnız bırakmayarak destek vermesi dikkat çekti.

Editör: TE Bilişim