İl ve HİF Hakemlerimiz ile İl Gözlemcilerimiz, Merkez Hakem Kurulunun talimatıyla İl Hakem Kurulu tarafından düzenlenen Nisan ayı ve sezonun son aylık eğitim seminerine katıldı.

İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen seminerde İl Eğitimcisi ve Ulusal Gözlemci Müfit Silahtaroğlu, hakemlere ve gözlemcilere eğitim verdi.

MHK’nın Bölgesel seminerlerinden biri olan ve her ayın sonunda gerçekleştirilen seminerlerin Nisan ayını kapsayan ve sonuncusu olan eğitim seminerinde hakemlerimizin ve gözlemcilerimizin yanı sıra İl Hakem Kurulu Başkanı Sedat Karaağaç ve İl Hakem Atama Sorumlusu Erdal İla hazır bulundu.

MHK’nın talimatıyla İl Hakem Kurulu tarafından her ayın sonunda düzenli olarak gerçekleştirdikleri seminerlerin sonuncusunu yaptıklarını belirten İl Eğitimcisi ve Ulusal Gözlemci Müfit Silahtaroğlu, “Eğitim seminerimizde tüm sezon boyunca gerçekleştirdiğimiz eğitimlerin görüntüler ve yorumlar eşliğinde hatırlatmalarını yaptık. Hakemlerimize ve gözlemcilerimize yeni kural ve talimatlarla ilgili bilgilendirmede bulunduk. Eğitim sonunda da 20 görüntüden oluşan video test sınavı düzenledik” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim