Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun altyapılar için düzenlediği Minikler-Küçükler ve Yıldızlar-Gençler En İyi 12'ler turnuvalarına katılacak sporcular belirlendi. Minikler ve Küçükler En İyi 12'ler Turnuvası 1-2 Ekim tarihlerinde Kocaeli'nde Yıldızlar ve Gençler En iyi 12'ler Turnuvası ise 1-2 Ekim tarihlerinde İzmir'de yapılacak.
Masa tenisindeki temsilcimiz Yalova Belediyespor geçtiğimiz sezon katıldığı tüm organizasyonlardan kupa ve madalyalarla dönmeyi başarmış ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun altyapıya verdiği önemle gözde kulüpleri arasında yer almıştı.
Buna göre1-2 Ekim tarihleri arasında Kocaeli’nde yapılacak Yıldızlar ve Gençler En iyi 12'ler Turnuvasında minik bayanlarda Hazal Akpınar, küçük erkeklerde Emir Baha Sönmez ve Özgün Göksel mücadele edecek.
İzmir’de yapılacak Yıldızlar ve Gençler En iyi 12'ler Turnuvasında ise Yalova Belediyspor’dan yıldız erkekler Ekin Bahtiyar Toprak, yıldız bayanda Ece Kocabaş ve Ece Haraç, genç erkeklerde Bilal Selim Tok, Tugay Yılmaz ve Umut Emre Başsan, genç bayanlarda ise Aybala Koçal ve Çiğdem Köse katılacak sporcular oldu.

Editör: TE Bilişim