YOSK ile birlikte Yalova’mıza birçok gurur yaşatan Erkoç, engellilerin ve engelli sporcuların her zaman yanlarında olan genç vekil ile ilgili olarak, “gerek siyaseten gerekse siyaset üstü her türlü kapıları engelli kardeşleri için açan Sayın Milletvekilimiz Büyükgümüş bizlerin ağabeyi, kardeşi, dostu, ardaşı olmuştur. Her kentin bir gurur kaynağı vardır. Yalova’mızın gururu ve efsanesi sevgili vekilimiz Büyükgümüş’tür” dedi.

“Attığın Her Adımda Seninleyiz”

Büyükgümüş’ün verdiği desteklerle engellilerin sorunlarını ortadan kalktığına vurgu yapan Başkan Erkoç, “Engelli sayımızın on bine yaklaştığı Yalova’da Büyükgümüş’ün bizlere vermiş olduğu destek ve önemden ötürü kendisine müteşekkiriz. Engelli bireyleri olarak şunu çok iyi biliyoruz ki Milletvekilimiz Ahmet Büyükgümüş’ün hem Yalova’da hem de Ankara’da kapısı bizlere her zaman açıktır. Sayın Vekilimiz değerli vaktini bizlere her zaman ve her şartta ayırıyor. İlimiz için böyle bir değere sahip olmak büyük bir şanstır. Hem Cumhurbaşkanımızın yakın çalışma arkadaşı olmasının hem de AK Parti’nin MKYK’sındaki vazifesi ile Milletvekilimiz Ahmet Büyükgümüş’e Ankara’da önemli görevler verilmektedir. Üstlendiği her görevin üstesinden gelen ve başarıları ile Yalova’mızı ve hemşerilerimizi büyük bir sorumlulukla temsil eden değerli Milletvekilimiz Sayın Büyükgümüş’ün her daim destekçisi ve duacısıyız. Sayın Vekilimizin ülkemize ve Yalova’mıza katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Özellikle de engelli kardeşlerimiz için her talebimize cevap veren her isteğimize fazlasıyla destek veren sayın Milletvekilimiz Büyükgümüş ile her engeli aşmaktayız. Sağ olsun var olsun. Rabbim sayın Milletvekilimize çok daha önemli görevler ve bu görevlerde de üstün muvaffakiyetler nasip etsin” diyerek yaptığı açıklamayı sonlandırdı.

Editör: TE Bilişim