2017-2018 Masa Tenisi sezonu Türkiye Süper Ligi 2.etap maçları 11-12 Kasım 2017 tarihlerinde İstanbul Bayrampaşa Spor Kompleksinde yapıldı. Ligde yer alan Yalova Belediyespor erkek takımı oynadığı 4 maçın ardından 11. Sırada yer alırken, bayan takımı ise 7. Sırada kendine yer buldu.
İki gün süren maçların ardından; Erkekler Süper Lig´de 8´de 8 yapan Beşiktaş ve Fenerbahçe ilk sırada yer alırken, Koza Wos ve Türk Telekom 8 maçta 6 galibiyetle üçüncülüğü paylaştı. Bayanlar Süper Lig´de ise Fenerbahçe ve Bursa Büyükşehir yenilmezliklerini devam ettirirken, Kocasinan Belediye ve Ankara TİGEM 8 maçta 7 galibiyetle üçüncü sırada yer aldılar. 
İstanbul’da oynadığı ilk maçta Yalova Belediyespor erkek takımı Çukurova Üniversitesi’ni 4-2 yendi. İkinci maçında ise Şahinbey Belediyesi Gençlikspor’u 4-1’le geçen raketlerimiz üçüncü maçında ise Fenerbahçe’ye 4-0 boyun eğdi. Yalova Belediyespor son maçında ise Türk Telekomspor’a 4-2 yenilmekten kurtulamadı.
Bayan takımımız ise ilk maçında Türk Telekom ile kıran kırana maç oynarken rakibine 4-3 mağlup oldu. İkinci maçında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor engelini 4-2’lik skorla aşarken Çukurova Üniversitesi’ni 4-2 yenerken, Kocasinan Belediyesi’ne ise 4-1 mağlup oldu.

 

 

Editör: TE Bilişim