AKKÖK Holding’in sponsorluğunda Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), 2018 yılında lig macerasının yanı sıra Avrupa kupalarında da ilimizi ve ülkemizi temsil edecek.
2018 yılında hem ligde hem de Avrupa’da kupa kazanmak istediklerini belirten YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç; “Ligde iyi gidiyoruz. Hafta sonu Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile oynayacağız. 2018 yılından çok umutluyuz. Ligde şampiyonluk ipini göğüslemek ve Euroleague 2 Kupası’nda da başarılı sonuçlar alma amacındayız. Bunun için gece gündüz çalışan takımımız, ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde hem lig hem de Avrupa’da temsil edecektir” dedi.
Bilindiği gibi YOSK 8 haftası geride kalan Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile ilk sırayı paylaşıyor. Temsilcimiz ligde şampiyonluğun en güçlü adayları arasında gösteriliyor.
Avrupa’da daha önce iki kupa sevinci yaşayan Yalova Ortopedikler Spor Kulübü, bu sezon Euroleague 2 Kupası elemelerinde yer alacak. Mart ayında gerçekleştirilecek şampiyonada Rusya’da mücadele edecek YOSK evine kupayla dönmek istiyor.

 

 

Editör: TE Bilişim