Aldıkları galibiyetin sevindirici olduğunu belirten Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç, önlerine daha aydınlık bakabildiklerini hafta sonunda da Beşiktaş’ı evlerinde mağlup etmek istediklerini söyledi.

İzmir ekibi Bornovagücü’nün mağlu olmasının ardından 5. Sıraya yükseldiklerine dikkat çeken YOSK Başkanı Erkoç,  kalan tüm maçlarını kazanarak yıllardır hayalini  kurdukları Avrupa Kupalarına katılma arzusu içinde olduklarını da dile getirdi.

Oyuncularının haftalardır gösterdiği performanstan dolayı teşekkür eden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç,” Hafta sonunda çok iyi bir maç oynadık ve rakibimiz Karagücü’nü 14 sayı farkla 66-52 yendik. Bu maç hem bizim hem de rakibimiz için çok önemliydi. Kazasız belasız bir galibiyet aldık.  Avrupa kupalarına katılma yolunda ki rakibimiz Bornova’nın mağlup olmasından sonra ligde 5. Sıraya oturduk. Bu hem benim hem de takımımız için ayrı bir motivasyon oldu. Hafta sonunda evimizde Beşiktaş’ı ağırlayacağız. Şuana kadar Beşiktaş’ı mağlup etme başarısı gösteremedik. İnşallah seyircimizin de desteğiyle Beşiktaş’ı mağlup ederek tarihe geçmek istiyoruz. Bu zorlu maratonda canla başla terinin son damlasına kadar performans sergileyen oyuncularıma teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim