Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Muaz Ergezen’e desteklerinden ötürü teşekkür eden Erkoç, Milli takım teknik heyetinde yer alan YOSK’un başantrenörü Murat Saltan’ı da ayrıca kutladı.

“Adımızı Dünya’ya Duyurdular”

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başdanışmanı, Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulüpler Birliği Başkanı, Yalova Ortopedikler Spor Kulübü(YOSK) Başkanı ve Yalova Belediye Meclis üyesi olan ilimizin başarılı spor yöneticisi Alpaslan Erkoç,” 7-16 Eylül tarihleri arasında Tayland'ın Phuket kentinde düzenlenen Tekerlekli Sandalye Basketbol U23 Gençler Dünya Şampiyonası sona erdi. Millilerimiz finale kadar yükselirken Japonya’ya 52-47 mağlup olarak Dünya ikinci olurken bizlerin göğsünü kabarttı. Türkiye’nin ismini tüm Dünya’ya duyurdu. Millilerimize gurur duyarken teknik ekipte yer alan kulübümüzün başantrenörü Murat Saltan’la ayrıca gururlandık. U23 Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli takımımızda yer alan oyuncularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum” dedi.

“Muaz Başkanımızın Verdiği Güçle Engelleri Bir Bir Aşıyoruz”

Değerli federasyon başkanımız Muaz Ergezen’in verdiği güçle engelleri bir bir aştıklarına vurgu yapan Erkoç,” Seçildiği günden bu yana Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanımız Muaz Ergezen gecesini gündüzüne katarak bizlerin engelleri bir bir aşması adına çalışmalarını sürdürüyor.

Bizde verdiği emeklerin karşılığını son olarak U23 Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli takımımız Tayland’ta Dünya ikincisi olarak gösterdi. Darısı Ampute Futbol Milli takımımızın başına diyorum. Tüm engelli sporcuları, antrenörleri, yöneticileri adına ben Muaz başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Bir dediğimizi iki etmeden sürekli başarılı olmamız adına hamlelerini yapıyor. Bizlere sağladığı şefkat ve sevgiyle hem federasyonumuzun hem ülkemizin başarılarına yenisini ekliyoruz. Muaz başkanımızdan aldığımız güçle başarılarımıza yenilerini ekleyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim