Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç,” Yalova sporunun en büyük temsilcisi haline gelen takımımız YOSK yeni sezonda da iddialı olacak. Çok zorlu rakiplerle yeni sezonda da mücadele edeceğiz. Allahın izniyle bu mücadelemizde Yalovalılarında desteğini arkamıza alarak süper lige damgamızı vuracağımızı inanıyorum. Lig öncesi transfer çalışması bütçemiz olmadığı için yapamıyoruz. Kadromuzdaki bir çok oyuncumuza transfer teklifi geliyor. Şuan kesin olarak bir arkadaşımız bizden ayrıldı. Ömer Gürkan Ankara Yeni Mahalle Spor'a transfer olmuştur. Kendisine yeni takımında başarılar dileriz.

Takımımızda başka yol ayırımı olur mu onu ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Takımımızın tecrübeli sporcusu Ahmet Mencik, Ahmet İkizoğlu, Eyüp Atırcıoğlu, Sami Ekin ve diğer oyuncularımıza teklif yağıyor. Elbette ki gönlümüz bu arkadaşlarımızın takımdan kalmalarından yana. Tabi ki onlar da kendi kariyerlerini düşünüyorlar. Ben bütün sporcularımızın yakaladığımız başarılarda pay sahibi olduğunu biliyorum. Bizimle kalan arkadaşlarımızla yolumuza devam edeceğiz. Tam kadro bir şekilde yeni bir sezona başlamak en büyük hedefimiz; ancak dediğimiz gibi bu arkadaşlarımızı kadroda tutabilmek için maddi olanaklarımızın el vermesi lazım. İnşallah bu sporcularımız takımda kalır ve yeni sezondaki hedeflerimize ulaşmamızda ortak paydaya sahip olur.

Gelelim yeni sezona. Şuan Londra'da devam eden Paralimpik Olimpiyatları var. Bu olimpiyatlardan sonra Türkiye'de süper lig başlayacak. Henüz başlangıç tarihiyle ilgili kesin bir açıklama yapılmadı. Bizim de çalışmalarımız başlamadı. Sporcularımızı toplayıp, yeni sezonun planlamasını yaptıktan sonra idmanlara başlayacağız. Başta Londra'da ülkemizi temsil eden Türk milli takımına başarılar diler sonra da yeni sezonda süper ligde oynayacak takımlara bol şans dilerim” dedi.
Editör: TE Bilişim