Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun düzenlediği Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde sezonu 5. sırada bitirerek play off’lara katılan ve ilimizi başarıyla temsil eden YOSK, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Yalova’da yılın takımı seçilmişti.

Başkan Erkoç, büyük zorluklarla yer aldıkları Süper Lig’de ikinci yılları olmasına rağmen başarılı sayılabilecek şekilde sonuçlar elde ettiklerini ifade etti.

 2005 yılında kurulup basamakları kısa sürede atladıklarına dikkat çeken Başkan Alpaslan Erkoç, “2005 yılında kurulan kulübümüz, önce 2. Lig’den 1. Lig’e ve ardından da Süper Lig’e yükselmiştir. Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde bu sezon ikinci kez mücadele gösterdik. Birbirinden zorlu takımlara karşı aldığımız sonuçlar, sezon sonunda bizim, ligi 5. sırada bitirmemizi sağladı. Büyük zorluklara rağmen ayakta kalıp mücadele etmeye çalışıyoruz. Allah da bizim yüzümüzü güldürüyor. Yaşadığımız sıkıntılar içerisinde Yalova’nın en başarılı kulübü seçiliyorsak ne mutlu bize. İnanıyorum ki değerli büyüklerimizin de katkılarıyla önümüzdeki sezon daha iyi işlere imza atacağız. Ancak mutlaka kulübümüzün desteğe ihtiyacı vardır. Ayrıca bizi yılın kulübü olarak seçen Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne de sonsuz teşekkürlerimi sunar, Spor Genel Müdürlüğü’nün 74. yılını kutlarım” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: TE Bilişim