Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi Türkiye’nin en iyi kulüplerinin Yalova’da 2-7 Mayıs 2021 tarihleri arasındamücadele edeceğini spor severlerle paylaştı.HDİ Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi 2. Etap maçlarına 90. Yıl Spor Salonunun ev sahipliği yaparken takımlar ise Terma City’de konaklayacak.

Yalova’da oynanacak tüm karşılaşmaları sporseverler canlı anlatımlarla birlikte ekranları başından takip edebilecekler.

“Yalova’yı herkes örnek gösterdi”

İlk etabın ardından tüm takımların Yalova’ya tam not verdiğini evlerinde gibi hissettiklerini söylediklerini hatırlatan YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç,” 8-12 Nisan tarihleri arasında 1. Etabı başarıyla tamamladık. Konaklama, canlı yayınlar ve kıran kırana geçen maçlarla pandemiye rağmen sorunsuz bir organizasyonla Yalova olarak tüm Türkiye’ye örnek olduk. Tüm takımlar Yalova’ya tam not verdi. İkinci etabın da ilimizde yapılması için federasyonumuzla irtibat kurdu” dedi.

“İlimize bir gurur daha yaşatacağız”

Yalova’ya getirdiği başarıların yanı sıra organizasyonlarla dikkat çeken Erkoç,” Önümüzde 2-7 Mayıs 2021 tarihleri arasında 2. Etap maçları var. Başta Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş’ın yanı sıra Türkiye’nin en iyi kulüplerini ikinci kez ilimizde ağırlamanın gururunu yaşayacağız. Bu organizasyonda Yalova’nın dev yatırımlarından Terma City’de büyük destek veriyor. Terma City CEO’su Tevfik Talas’la hem kulüp hem de federasyon adına yapmış olduğumuz tüm görüşmelere bizlere hep olumlu cevap verip biz engellilerin yanında olmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Ayrıca engelli dostu her zaman desteğini bizlere gösteren Valimiz Muammer Erol’a, İl Genel Meclis Başkanımız Hasan Soygüzel’e, Yalova Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Tutuk’a ve bizlere desteklerini esirgemeyen tüm engelli dostlarına teşekkür ediyorum”” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim