Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrasında divan teşkil edildi. Protokol konuşmalarında söz alan Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel her zaman sporun ve sporcunun yanında olacaklarına vurgu yaptı. Esenköy Spor’un çok nadide bir klüp olduğunu ifade eden Temel, “Esenköy Spor köklü bir kulüp. Aynı anda birçok futbolcu yetiştiren ve beldemizde gençlerimize sporu sevdiren bir okul burası. O nedenle bizde kulübümüzün daha iyi yerlere gelmesi için elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

Temel’den sonra söz alan Esenköy Spor Yönetim Kurulu ve Esenköy Belediye Meclis üyesi Davut Pekmez ise, “Sadece futbol ve basketbol ve voleyboldan ibaret değildir. Extrem sporları Esenkoy Spor kulübü bünyesinde birleştirilmiştir. Hedef hem gençlerimize iş istihdamı hem de turizme katma değer sağlamaktır. Yapılacak bütün çalışmaların kalıcı olması için tesisleşmek çok önemlidir. İlk çalışmamız dalış okulu, daha sonra yamaç paraşütü ve yelken kulübü gelecektir” şeklinde konuştu.

Kongrede söz alan bir diğer isim ise Esenköy Spor Kulüp Başkanı Süleyman Küçük oldu. Kulübün mali durumu hakkında bilgiler veren Küçük ise hayata geçirilecek olan Esenköy Adnan Kaptan Gençlik Merkezi ve Spor Tesisi Projesi’nin müjdesini verdi.
Esenköy Spor Kulübü başkanlığına seçilen Küçük, kendisini bir kez daha bu göreve layık görenlere teşekkür etti. 

Süleyman Küçük’ün başkanlığını yapacağı Esenköy Belediyespor’un yeni yönetiminde Serkan Temel, Mehmet Akın, Mehmet Kaptan, Davut Pekmez, Engin Çimen, İlhami Yılmazer, Cengiz Taş ve Dursun Küçük bulunuyor.

Editör: TE Bilişim