Ahmet Saraç futbol sahasında oynanan müsabakayı Esnafspor 7-2 gibi farklı skorla kazanarak sezona 3 puanla veda etti.

Mavi-Beyazlılara farklı galibiyeti getiren gollere Berkay(4), Adem, Furkan ve Selahattin imzasını atarken, Doğanspor’un sayıları Gökhan ve M.Bilal’den geldi.

Esnafspor’un genç yeteneklerinden Musa ikili mücadelede yerde kalınca ambulansla hastaneye kaldırıldı ve sol omuz köprücük kemiğinin kırıldığı öğrenildi. Sarı-Kırmızılı ev sahibi takımda Bekir 85. dakikada direk, Mehmet ise 88. dakikada ikinci sarıdan gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı

Ahmet Saraç futbol sahasında oynanan mücadeleye iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen dakikalarda Doğanspor baskısını arttırdı ve 30. dakikada Gökhan’ın attığı gole skoru 1-0 yaptı. Ancak Esnafspor’un bu gole cevabı gecikmedi ve 45+1. dakikada geliştirdiği atakta Berkay’la durumu 1-1’e getirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı bu sonuçla tamamlanırken, ikinci yarıya hızlı başlayan Esnafspor, 48. dakikada Adem, 74. dakikada Berkay ve 78. dakikada Furkan’la skoru 4-1’e getirdi.

Kalesinde gördüğü şok gollerle sarsılan Doğanspor’un 79. dakikada geliştirdiği atakta M.Bilal attığı gole skoru 4-2 yaptı ve farkı 2’ye indirdi.

Ancak oyunda yeniden kontrolü eline alan Mavi-Beyazlılarda Berkay 82. ve 86. dakikalarda gelişen ataklarda 2 gol daha kaydederek skoru 6-2’ye taşıdı.

Mücadelenin 86. dakikasında gelişen Esnafspor atağında kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Selahattin, meşin yuvarlağı rakip filelere göndererek durumu 7-2’ye getirdi ve karşılaşma bu skorla tamamlandı.

 

U-19

Stat: Ahmet Saraç

Hakemler: Engin Özgür***, Yusuf İğde***, Gökhan Çağşırlıoğlu***

Doğanspor: Ali **, Rıza **, Harun **, Sezer **, Özcan **, Latif **, M.Bilal **, Ferhat **, Bekir **, Gökhan **, Mehmet **

Esnafspor: H.Şahin ***, Adem ***, Aykut ***, Hakan ***, Z.Güral ***, Musa ***, Selahattin ***, Mahmtu ***, Berkay ****, Furkan ***, Hasan ***

Goller: Dk.30 Gökhan 1-0, Dk.45+1 Berkay 1-1, Dk.48 Adem 1-2, Dk. 74 Berkay 1-3, Dk.78 Furkan 1-4, Dk. Dk.79 M.Bilal 2-4, Dk. 82-86 Berkay 2-6, Dk. 89 Selahattin (Pen) 2-9

Kırmızı Kartlar: Dk.85 Bekir, Dk.88 Mehmet (Doğanspor)

Editör: TE Bilişim