Ahmet Saraç Sahası’nda oynanan karşılaşmaya çok iyi start veren Esnafspor, henüz 3. dakikada Ömer’in golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra çabuk toparlanan Soğucakspor, 10. dakikada Hilmi ile durumu 1-1 yaptı.

Beraberliğin ardından yeniden kontrolü ele geçiren Esnafspor, 33. dakikada yeni transfer Adil’in golüyle 2-1’lik üstünlüğü ele geçirdi. İlk yarıda başka gol olmadı ve Esnafspor, devreyi 2-1 önde kapadı.

Mücadelenin ikinci yarısına da iyi başlayan Esnafspor, 46. dakikada Ömer’le bir gol daha buldu. Genç golcü, kendisinin iki, takımının üçüncü golüne de imzasını atmış oldu.

Karşılaşmada dakikalar 60’ı gösterdiğinde Mavi Beyazlı ekip Esnafspor’da Can, kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Maçta son sözü, 85. dakikada Adil söyledi ve konuk takım, sahadan 4-1 galip ayrıldı.

 

Stat: Ahmet Saraç sahası

Hakemler: Sefa Demir***, Kenan Kurşuner***, Muhammed Karahasan***

Soğucakspor: Reşat**, Erhan**, Sabit**, Müjdat**, Aytaç**, Semih**, Nuri**(Veysel**), Alaattin**(Hasan**), Volkan**(Aytaç Özbir**), Hilmi**, M. Kaan**

Esnafspor: Orhan***, Mehmet***, Hasan***, Z. Güray***, M.Can**, O.Melih***, Selahattin***(S.Talha**), Adil***, Ömer Bal***, Murat***(Emir**), Fatih***(Samet**)

Goller: Dk. 3 Ömer Bal 0-1, Dk. 10 Hilmi 1-1, Dk. 33 Adil 1-2, Dk. 46 Ömer 1-3, Dk. 85 Adil 1-4

Kırmızı kart: Dk. 60 M.Can (Esnafspor

Editör: TE Bilişim