Ahmet Saraç Sahası'nda oynanan karşılaşmayı favori Esnafspor 7-0 kazanmayı bildi.

Ahmet Saraç Sahasında oynanan müsabakaya iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen dakikalarda oyuna ağırlığını koyan ev sahibi takım Esnafspor gol için Coşkunspor kalesine ataklarını sıklaştırdı. Karşılaşmanın 18. dakikasında gelişen Mavi-Beyazlı ekibin atağında Ömer skoru 1-0 yaptı.

Erken bulduğu golle oyunda kontrolü eline alan Esnafspor, rakip kaleye gol için yüklenmeye devam etti. Müsabakanın 33. dakikasında gelişen Mavi-Beyazlıların atağında hakem beyaz noktayı gösterirken, topun başına geçen Taner, meşin yuvarlağı Coşkunspor fileleriyle buluşturdu ve skoru 2-0 yaptı.

Bu golden 3 dakika sonra ani gelişen Esnafspor atağında Selahattin, attığı golle skoru 3-0’a taşıdı. Üst üste bulduğu gollerle oyunda üstünlüğü eline alan Esnafspor, farkı arttırmak için rakip kaleye yüklenmeye devam etti. Mücadelenin 45. dakikasında gelişen ev sahibi takımın atağında ilk golün sahibi Ömer, kendisinin ikinci takımının dördüncü golünü kaydederek durumu 4-0 yaptı ve ilk yarının skorunu belirledi.

Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasında da etkili oyununu sürdüren Esnafspor’da 47. dakikada gelişen atakta Mahmut, attığı golle skoru 5-0’a taşıdı. Bu golden 2 dakika sonra ani gelişen Esnafspor atağında günün başarılı isimlerinden Ömer, skoru 6-0’a getiren golü Coşkunspor ağlarıyla buluşturdu.

İkinci yarıya da gollerle başlayan ve oyunun kontrolünü tamamen eline alan Mavi-Beyazlı ev sahibi takım, farkı daha da arttırmak için Coşkunspor kalesine yüklenmeye devam etti.

Mücadelenin 60. dakikasında gelişen Esnafspor atağında sahanın yıldızı Ömer bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin dördüncü, takımının ise yedinci golüne imzasını atarak durumu 7-0 yaptı ve karşılaşma bu skorla tamamlandı.

 

1.A.K.

Stat: Ahmet Saraç

Hakemler: Muhammet Karahasan***, Erdal Minnetoğlu***, Gürsel Çakal***

Esnafspor: Fatih***, Olcay***, Hakan***, Fatih Kaya***, Taner***, O.Melih***, Selahattin***, Mahmut***, Fatih Bektaş***, Ömer****, Yaşar***

Coşkunspor: Enes*, Veysel*, Furkan*, Yusuf*, Taha*, Ömer*, Bekir*, Numan*, Alkın*, Ali*, Berkcan *

Goller: Dk. 18 Ömer 0-1, Dk. 33 Taner (Pen) 0-2, Dk. 36 Selahattin 0-3, Dk. 45 Ömer 0-4, Dk. 47 Mahmut 0-5, Dk. 49-60 Ömer 0-7

Editör: TE Bilişim