İlimizin futboldaki en başarılı isimleri arasında yer alan Yalovaspor’da yıldızı parladıktan sonra Fenerbahçe’de Türk Milli takımında oynayan Faruk Yiğit kendi adını taşıyan 6-12 yaş aralığındaki Yalovalı geleceğin yıldızlarına yönelik futbol akademisini açıyor. Türk futbolunun yıldızından futbol öğrenmek isteyen genç yetenekler Yalovaspor Masterler Kulübü Derneği Kaptan Halı Saha’ya gelerek yada 05323933753 nolu telefonu arayarak hem bilgi alabilir hem de başvurularını gerçekleştirebilirler. Yalovaspor’un yanı sıra Boluspor, Kocaelispor ve Diyarbakırspor’da da oynayan Faruk Yiğit futbol yaşantısının ardından teknik direktörlük hayatına atılan Orhangazi Gençlerbirliği olmak üzere Bilecikspor, Orhangazispor ve Yalovaspor’u çalıştırmıştı.

Geçtiğimiz günlerde ortağı olduğu Yalovaspor Masterler Kulübü Derneği Kaptan Halı Saha açılışında forma giyen Faruk Yiğit yakın arkadaşları Tanju Çolak, Nuri Çolak, Engin Öztonga, Soner Boz, Tunahan Akdoğan’da oynadığı gösteri maçında hünerlerini sergilemişti.

Türk futboluna yeni yıldızlar sunmak istediğini belirten Yalovaspor’un, Fenerbahçe’nin ve Türk Milli takımının eksi yıldızı Faruk Yiğit,” Kendimi adımı taşıyan futbol akademimiz için kolları sıvadık. Yalova’ya kazandırdığımız Yalovaspor Masterler Kulübü Derneği Kaptan Halı Sahamızın ardından Faruk Yiğit Futbol Academy’i kurma kararı aldık. Modern futbolun incelikleriyle 6-12 yaş aralığındaki geleceğin yıldızlarını Türk sporuna katkı vermeleri için hazırlamayı planlıyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim