Küme düşme potasını ise bir galibiyeti bulunan Ekran Gemlik Basketbol ile maç kazanamayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor takımlar oluşturuyor. Yeşil Kırmızılı ekibimiz ise ligde averajla sekizinci sırada yer alıyor.

Bu haftanın açılış maçında evinde Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni ağırlayan Semt77 Yalovaspor rakibine 78-70 yenildi. Evinde Yılyak Samsunspor’u ağırlayan Fenerbahçe DS Energy parkeden 85-79’luk mağlubiyetle ayrıldı.

Geçen sezonunu mumla arayan Bornova Belediyesi Karşıyaka takımı konuk ettiği Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’a 76-62 mağlup oldu. TBL’nin en yeni takımlarından Depomaxx Haremspor ilk galibiyetini Ankaragücü Mamak Belediyesi’ni 88-81 yenerek elde etti.

Beşinci haftanın en kritik maçında Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler takımına konuk olan Finalspor parkeden 94-89 galibiyetle ayrıldı.

Şampiyonluk adayı Çağdaş Bodrumspor rakibi OGM Ormanspor’u 74-59 devirirken, son sıradaki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor evinde Sigortam.net takımına 79-72 boyun eğdi. Beşinci haftanın kapanış müsabakasında Akran Gemlik Basketbol evinde Antalya Güneşi GSK’ya 76-73 yenildi. Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde altıncı hafta 11 Kasım Cuma günü başlayacak 14 Kasım Pazartesi günü oynanacak maçla son bulacak.

Editör: TE Bilişim