12-16 Mayıs tarihleri arasında Bartın’da düzenlenen Küçük Kızlar Hentbol Yarı Final Müsabakalarında mücadele eden Yalova Gençlikspor hentbol takımı finale yükseldi.

Bartın Ömertepesi Spor Salonunda 12-16 Mayıs 2013 tarihleri arasında düzenlenen Küçük Kızlar Hentbol Türkiye Yarı Final Müsabakalarında Yalova’yı temsil eden Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı oynadığı 2 maçı da kaybetmesine rağmen totalde sayı üstünlüğünü elinde bulundurarak finale yükselme başarısını gösterdi.

Yalova ekibi Bartın’da Ankara Emek, Kastamonu, İstanbul, Bursa ve Eskişehir takımlarıyla

98-99-2000 ve 2001 doğumlu sporcuların katıldığı turnuvada rakiplerin 98 ve 99 doğumlu sporcularla mücadele ettiğini buna rağmen finale kalma başarısı gösterdiklerini belirten Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Hentbol Antrenörü Uğur Akalp, “12 sporcu 1 idareci ve 1 antrenör ile katıldığımız turnuvada maç kazanamadık ancak totalde attığımız gol sayıları fazla olduğu için İstanbul ve Kastamonu ekipleriyle birlikte finale yükseldik. İlk kez mücadele ettiğimiz Hentbol branşında Yalova’ya final sevinci yaşattığımız için mutluyuz. Final karşılaşmaları 10-15 Haziran tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilecek. Bizlere her türlü desteği sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Mete, Şube Müdürlerimiz Gencer İlhan, Hazan Kardaş ve sporcu ailelerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim