Amatör Saha 2’de oynanan karşılaşmayı Karadeniz Fırtınası 4-2 kazanarak bitime 2 hafta Doğuşspor’a 3 puan fark atmış oldu. Bordo Mavili ekibe zorlu karşılaşmada 3 puanı Umut (2), Canberk, Yiğit’in attığı goller getirdi.

Amatör Saha 2’de oynanan karşılaşmaya puan tahammüllü olmayan iki takımda kontrollü başladılar. Mücadelenin ilerleyen dakikalarında lider Trabzongücü ataklarını artırırken 22. Dakikada Umut takımını 1-0 öne geçirdi.

Kalesinde gördüğü şok golün ardından toparlanan Doğuşspor beraberlik golünü aramaya başladı. Ancak ilerleyen dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı Trabzongücü’nün üstünlüğü ile geçildi. İkinci yarıya ise Doğuşspor çok hızlı başladı ve 37. Dakikada Muhammet’in attığı golle  skoru 1-1’e getirdi. bu gole Karadeniz Fırtınasının cevabı gecikmedi.

Dakikalar 40’ı gösterdiğinde atak yapan Trabzongücü’ünde gol perdesini açan Umut bir kez daha sahneye çıktı ve skoru 2-1’e getiren gole imzasını attı. Bulduğu galibiyet golünden sonra baskısını artıran Bordo Mavili ekip 56’da Canberk ile skoru 3-1’e getirdi. 2 farklı üstünlüğü yakalayan Trabzongücü 59. Dakikada Yiğit Bektaş ile skoru 4-1 yaptı. Mücadelede son sözü Doğuşspor’dan Mücahit söyledi.

Karşılaşmanın 68. Dakikasında atak geliştiren Doğuşspor’da Mücahit meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak skoru 4-2’ye getirdi ve maçın da skorunu tayin etti.

 

U-14

Stat: amatör Saha 2

Hakemler: İrfan Demir***, Hamza Kanra***, M. Esad Yıldırım***

Trabzongücü: Enes***, Furkan***, Mustafa***, Enes K.***, İzzet***, Umut***, Yiğit B.***(Cahit**), Yusuf***, Batıkan***(Canberk**), İbrahim***(Yusuf**), Yiğit T.***

Doğuşspor: Necat**, Baran**, Kürşat**, M.Onur**, Muhammed**, Gürkan**(Mücahit**), Ramazan**, Abdülkadir**, Candoğan**(M. İdris**), Oğuz**, H.Ceyhun**(Yunus**)

Goller: Dk. 22 Umut 1-0, Dk. 37 Muhammet 1-1, Dk. 40 Umut 2-1, Dk. 56 Canberk 3-1, Dk. 59 Yiğit Bektaş 4-1, Dk.68 Mücahit 4-2 

Editör: TE Bilişim