Önceki günden itibaren etkili olan lodos ve fırtına hayatı olumsuz etkilerken Yalova Tenis ve Dağcılık Kulübü’nü olumsuz yönde etkiledi. Gece geç saatlerde yaşanan fırtına ve şiddetli rüzgâr nedeniyle kulübün iki kapalı kortu kullanılamaz hale gelirken büyük çaplı maddi hasar bıraktı.

Pandemi öncesinde yetiştirdiği sporcularla birçok başarıya imza atan Türkiye çapında turnuvalara ev sahipliği yapan yeni normalleşme ile birlikte birçok turnuvaya ve eğitimlerine devam eden kulübün kortları fırtına ile birlikte kullanılamaz hale gelirken hasarın maddi boyutunun oldukça yüksel olduğu öğrenildi. İki kapalı kortu kullanılamaz hale gelen binada da çeşitli hasarlar yaşanan Yalova Tenis ve Dağcılık Kulübü’nde eğitimler ise durduruldu.

Kulüp yönetimi yaşanan fırtına ve şiddetli rüzgâr sonrasında acilen toplanırken, kortların hasarları belirlenip yeniden yapılması için yol haritası belirlendi. Konuyla ilgili olarak Yalova Tenis ve Dağcılık Kulübü’nün yaşadığı olumsuzluk nedeniyle önümüzdeki günlerde bir açıklama yapması bekleniyor.

Editör: TE Bilişim