İlk kez geçtiğimiz sene Yalova’da tanıtılan futbol tenisinde Çiftlikköy Belediyesi ilk turnuva heyecanını yaşayacak. Mart ayında yapılan seminerle Mustafa Kemal Lisesi öğrencileri arasında ilgi gören futbol tenisi kısa sürede Çiftlikköy’de sevildi. Çiftlikköy Belediyesi bünytesinde kurulan takım Karabük’e bağlı Safranbolu’ da yapılacak Genç Erkekler 19 Mayıs Futboltenisi Şampiyonası’nda Yalova’yı temsil edecek. 21- 24 Mayıs tarihleri arasında yapılacak turnuvaya İstanbul, Kocaeli, Karabük, Kastamonu, Bartın, Amasya, Zonguldak ve KKTC’den temsilciler katılacak.

Şampiyonaya Koordinatör S.Tamer Balkaş ve Antrenör Erdem Çam nezaretinde Mustafa Kemal Lisesi öğrencilerinden Onur Savaş, Nazif Can Büken ve Semih Gönder ekibiyle katılacak Çiftlikköy Belediyesi, tekler, çiftler ve trible kategorilerinde ter dökecek.

Çiftlikköy Belediyesi Futbol tenisi takımı Koordinatörü Tamer Balkaş “Amacımız Yalova’da futbol tenisini tanıtmak ve yaygınlaştırmak. Henüz yolun başındayız. 2.5 ay gibi kısa bir sürede istekli genç kardeşlerimizle haftada 2-3 antrenman yaparak çalışmalara başladık. Şampiyonadan davet gelmesi ile tempoyu arttırdık. Umuyoruz ki ilk kez katılacağımız şampiyonada güzel sonuçlarla şehrimize döneriz” dedi.

Balkaş,kendilerine destek olan Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahrettin Ataman, Mustafa Kemal Lisesi müdürlüğü ile sponsorlar Özdilek AVM ve Sedef Granit’e teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim