Mavi Beyazlı ekibin ana sponsoru olan ilimizin dev konaklama devinde düzenlenen organizasyona Başkan Kani Gülver’in yanı sıra yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular tam kadro olarak katılırken, Termal Jandarma Bölük Komutanı Çağrı İzci’de eşlik etti.

Ellerinden geldiğince amatör spora destek olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Esila Termal Otel&Spa Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Yolcu, sponsoru olduğumuz Akköyspor’un başarılarından ötürü gurur duyduklarını belirtti.

Fırsat buldukça Akköyspor’un maçlarını takip ettiğini vurgulayan Esila Termal Otel&Spa Genel Müdürü Arif Şaldırak, genç sporcu kardeşlerimizin, teknik heyetimizin ve başarılı kulüp yöneticilerimizin lig heyecanına ortak olmanın kendilerine mutluluk verdiğini ifade etti.

“Esila Termal Otel&Spa’ya Desteklerinden Ötürü Teşekkür Ederim”

Akköyspor Kulübü Başkanı Kani Gülver,” Bu sezon ana sponsorumuz olan ve bize güç veren Esila Termal Otel&Spa ailesine Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Yolcu’ya ve Genel Müdürü Arif Şaldırak’a Akköyspor olarak teşekkür ediyorum. Lige onların verdiği destekle çok iyi başladık. Oynadığımız üç maçı da kazandık. Peş peşe gelen galibiyetlerle birlikte önümüzde ki maçların stresini Esila Termal Otel&Spa’da atma fırsatı bulduk. Hedefimiz olan şampiyonluğa Esila Termal Otel&Spa’nın verdiği destekle ulaşacağız” inşallah diye konuştu.

Editör: TE Bilişim