Armutlu İlçe Stadyumunda oynanan mücadelede Armutlu Belediyespor gençlerden oluşan bir kadro ile yer alırken Gemlikspor ise yeni transferlerini deneme fırsatı buldu.

Temposu yüksek geçen mücadelede Armutlulu ve Gemlikli futbolseverler 90 dakika boyunca 5 gol görme fırsatı da buldular.

Karşılaşmanın ilk 45 dakikasına  hızlı başlayan taraf konuk Gemlikspor oldu. Temsilcimizin kalesinde gol arayan Kırmızı Beyazlı ekip ilk yarıda 2 gol bularak devreye 2-0’lık üstünlükle girdi. ikinci yarıya her iki takımda oyuncu değişiklikleriyle başladı.

İkinci yarıya ise bu kez ev sahibi Armutlu Belediyespor daha istekli ve arzulu başlayan taraf oldu. Karşılaşmada dakikalar 50’yi gösterdiğinde Siyah Beyazlı ekip penaltı kazandı. Penaltı atışında topun başına geçen Cihan meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak skoru 2-1’e getirdi. bu golden yalnızca 3 dakika sonra kontra atak geliştiren Armutlu Belediyespor’da topla buluşan Barış meşin yuvarlağı 2. Kez Gemlikspor ağlarıyla buluşturarak skoru 2-2’ye getirdi.

Mücadelenin ilerleyen bölümlerinde toparlanan konuk Gemlikspor 80. Dakikada bir gol daha buldu ve 3-2 öne geçti.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımdan da gol sesi çıkmayınca mücadele Bursa Süper Amatör Ligin güçlü ekiplerinden Gemlikspor’un 3-2’lik üstünlüğü ile geçildi.

Editör: TE Bilişim