Reflex Fitness’in sahibi ve Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu Milli Takımlar Sorumlusu Asbaşkan Koray Girgin, Terminatör filmiyle ünlenen Arnold Schwarzenegger'i çağrısına cevap vererek Türkiye’ye davet edeceklerinin altını çizdi. 
İspanya’da “En yakın  zamanda Türkiye'ye gidip bu müsabakaların ulusal boyutta olanlarını takip edip,  oradaki bazı spor salonlarını ziyaret etmek istiyorum ama bunun için beklediğim  tek şey davet edilmem” açıklamasını yapan Schwarzenegger'in bu isteği üzerine Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu harekete geçti. 
Girgin, eski vücut geliştirme şampiyonu, siyasetçi olan Arnold Schwarzenegger’i Türkiye'de görmek istediklerini sözlerine ekledi. 
Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu Milli Takımlar Sorumlusu Asbaşkan Koray Girgin,” Arnold Schwarzenegger'den teklif geldi. Bizde gelecek yıl yapılacak ilk Türkiye Şampiyonası'na kendisini davet edeceğiz. Başkanımız şu anda Malezya'daki Dünya Şampiyonası'ndan döndükten sonra yarışma tarihi belirleyip Schwarzenegger ile irtibata geçeceğiz” dedi. 
Editör: TE Bilişim