Yeşil-Beyazlı ekibe farklı galibiyeti getiren gollere Volkan, Özgür(2), Burak(2), Emre, Eyüp, Kemal, Fatih imzasını atarken, ev sahibi takım gollerini ise İnanç kaydetti.

Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda oynanan mücadeleye konuk ekip Gökçederespor oldukça etkili bir başlangıç yaptı. Karşılaşmanın 10. dakikasında gelişen atakta Volkan attığı golle takımını 1-0 öne geçirirken, 5 dakika sonra ani gelişen atakta bu kez Özgür attığı golle skoru 2-0’a getirdi. Üst üste bulduğu gollerle oyunda kontrolü eline alan Yeşil-Beyazlı konuk ekip Çavuşçiftliği kalesine gol için yüklenmeye devam etti.

Müsabakanın 27. dakikasında gelişen atakta Burak skoru 3-0’a taşıyan isim oldu. Kalesinde gördüğü gollerle 3-0 yenik duruma düşen Çavuşçiftliğispor ender geliştirdiği ataklardan birinde golü buldu. Karşılaşmanın 36. dakikasında gelişen atakta İnanç, meşin yuvarlağı rakip filelerle buluşturdu ve skoru 3-1’e getirerek aradaki farkı 2’ye indirdi. Günün başarılı isimlerinden Özgür, mücadelenin 42. dakikasında gelişen Gökçederespor atağında bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ikinci, takımının ise dördüncü golüne imzasını attı ve durumu 4-1 yaparak ilk yarının skorunu belirledi.

Mücadelenin ikinci yarısına da oldukça etkili başlayan konuk ekip Gökçederespor, gol için Çavuşçiftliğispor kalesine yüklenmeye devam etti. Yeşil-Beyazlıların 55. dakikada geliştirdiği atakta Fatih attığı golle skoru 5-1’e getiren isim oldu. Karşılaşmanın 60. dakikasında gelişen atakta üçüncü golün sahibi Burak bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ikinci, takımının beşinci golüne imzasını attı ve skoru 6-1 yaptı. Kalesinde yine goller gören ev sahibi takım Çavuşçiftliğispor ilerleyen dakikalarda toparlandı ve 75. dakikada geliştirdiği atakta ilk golün sahibi İnanç’ın rakip fileleri ikinci kez havalandırmasıyla skoru 6-2’ye getirdi.

Ancak konuk ekip Gökçederespor’un bu gole cevabı gecikmedi ve ilerleyen dakikalarda kontrolü yeniden eline alarak 80. dakikada geliştirdiği atakta Emre’nin golüyle skoru 7-2 yaptı. Son 10 dakikalık bölümde adeta fırtına gibi esen Yeşil-Beyazlıların 84. dakikada geliştirdiği atakta Eyüp ve 90. dakikada Kemal attığı gollerle durumu 9-2’ye getirerek karşılaşmanın skorunu belirlediler.

Ligin 8. haftasını farklı galibiyetle kapatan Gökçederespor, puanını 19’a çıkartarak Demirspor’un puan kaybetmesiyle yeniden liderlik koltuğunun sahibi oldu. Siyah-Beyazlı ekip aldığı mağlubiyetin ardından A Grubunda 8 puanla 5. sıraya geriledi.

 

Editör: TE Bilişim