Sugören Gençlerbirliği:0 Gökçederespor:2
1.Amatör Küme A Grubunun 3. Haftasında şampiyonluğun iki güçlü adayı Sugören Gençlerbirliği ile Gökçederespor kozlarını paylaştı.
Sugören Kürşat Özpolat Sahasında oynanan zorlu 90 dakikayı ikinci yarıda bulduğu gollerle Termal ekibi 2-0 kazandı. Yeşil Beyazlılar 3’de 3 yaparak puanını 9’a çıkartırken liderliğini sürdürdü. Konuk ekipte Burak Keleş attığı gollerle karşılaşmada adeta yıldızlaştı. Sugören’de ise Özcan ise 74. Dakikada gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düştü.
Karşılaşmanın ilk yarısı yüksek tempoda oynanmasına karşın hem Sugören Gençlerbirliği hem de Gökçederespor yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gittiler. İkinci yarıya atak başlayan Gökçederespor 63. Dakikada Burak Keleş’le golü bularak deplasmanda 1-0 öne geçti.
Ev sahibi ekipte ise dakikalar 74’ü gösterdiğinde Özcan gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Eksik kalan rakibinin karşısında atak oynayan Termal ekibi ikinci gol için bastırmaya başladı. Maçın 88. Dakikasında gol perdesini açan Burak Keleş bir kez daha sahneye çıktı ve takımının deplasmandan 2-0’lık galibiyet ve 3 puanla dönemsini sağladı.

Editör: TE Bilişim