Devre arasına 35 puanlı Somaspor lider girdi. Play-Off potasında 34 puanlı İçel İdmanyurduspor, 33 puanlı Esenler Erokspor, 29 puanlı Karşıyaka ve 28 puanı bulunan Çatalcaspor yer aldı. Küme düşme hattının zirvesinde ise 14 puanlı Erbaaspor yer aldı. Sonrasında ise 13 puanlı Cizrespor, 9 puanlı Yalovaspor ve 8 puanlı Arhavispor ise son 4 sırayı oluşturdular.

Misli.com 3. Lig 3. Grubun 17. Haftasında Şırnak deplasmanında Cizrespor’a konuk olan Yalovaspor 1-1’i yakaladığı maçta rakibine 2-1 yenildi. İlk yarının son sürprizini Karşıyaka’yı 1-0 yenen Erbaaspor gerçekleştirdi.

Çatalcaspor ile Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü ise sahadan 0-0’lık eşitlikle ayrıldı. Artvin’de Arhavispor’a konuk olan Gölcükspor 90. Dakikada gelen golle 1-0 galip geldi. Batman Petrolspor A.Ş. ile Osmaniyespor Futbol Kulübü de sahadan 0-0’lık beraberlikle ayrılan takımlar oldu.

Çarşambaspor sahasında Esenler Erokspor’a 3-1’lik skorla boyun eğerken, lider Somaspor ise konuk ettiği Isparta 32 Spor’u 3-0’lık net skorla devirdi. Şampiyonluk savaşı veren İçel İdmanyurduspor evinde Altındağspor’u 2-0 yenerek devre arasına 3 puanla giren bir diğer takım oldu. Misli.com 3. Lig 3. Grupta ikinci yarı maçları 28 Ocak Perşembe günü başlayacak.

Puan Durumu

Editör: TE Bilişim