Gülşen Sürücü Kursu’nun yetkilisi Melih İzgi, 2. Amatör Küme ve U-13 Liginde mücadele eden Elmalıkspor’a forma yaptırarak Siyah Beyazlı ekibe doping yaptı.  Elmalıkspor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Yalçın Tokay, yapılan bu jeste karşılık Melih İzgi’ye teşekkür plaketi takdim etti.

Firma olarak spora ve sporculara destek vermeyi sevdiklerini belirten İzgi, “Elmalıkspor bizim kulübümüz ve bundan sonrada elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

“Hedefimiz 1. Amatör Kümeye çıkmak”

Hedeflerinin 1. Amatör kümeye çıkmak olduğunu söyleyen Elmalıkspor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Yalçın Tokay, “Bu sezon altyapıda U-11 ve U-13 takımları oluşturarak liglere katıldık. Saha ve antrenman imkanlarımız bulunmamasına rağmen 50 sporcuya lisans çıkarttık ve futbola kazandırdık. Bu sene altyapıda alışma dönemimiz ve önümüzdeki sezonlarda başarılı sonuçlar alacağız. Yaz döneminde haftanın 3 günü antrenörümüz Samet İkiz nezaretinde altyapı çalışmalarımız devam edecek. A takımımız play off grubunu garantiledi ve bu grupta iyi sonuçlar alarak 1. Amatör Küme’ye yükselmek istiyoruz. Grubumuzdaki diğer takımlarımıza da başarılar diliyorum. A takımımızın ve U-13 takımımızın formalarını yaptırarak kulübümüze destekte bulunan Gülşen Sürücü Kursu Yetkilisi Melih İzgi’ye teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

Editör: TE Bilişim