Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcimiz Altınova Belediyespor’da sezona farklı galibiyet ve 3 puanla başlamanın sevinci yaşanırken, Sarı Yeşillilerin teknik direktörü Murat Gündoğdu’da önemli açıklamalar yaptı.
Sezon sonuna kadar bu başarıyı sürdürmek istediklerini belirten deneyimli teknik adam, Perşembe ve Cuma günkü antrenmanlarda rakibi çok iyi analiz ettiklerini ve sezona farklı galibiyetle başladıklarını söyledi.
Altınova Belediyespor Teknik Patronu Murat Gündoğdu,” Sezon başında 2 hoca değiştiren futbolcuların psikolojisini olumluya çevirmek, üçüncü hoca olarak çok zor. Biz bu süreci yönetimle beraber inanılmaz derecede en ince ayrıntısına kadar takip ettik. Sporcuların üzerinden bu baskıyı atmaya izin verdik. Baskıya sokmadan, Perşembe ve Cuma günkü antrenmanlarımız bizim, bu maçın nasıl geçeceğinin çok net göstergesiydi. Hücum mantalitesini Perşembe ve Cuma günkü antrenmanlarımızda çok iyi uygulayarak, Ataşehir Çamolukspor karşılaşmasının nasıl geçeceğini zaten anlamıştık. Rakibimiz de oyunu çirkinleştirmeden, futbol oynamaya yönelik davranışları bizim için de çok önemliydi. Onlara teşekkür ediyorum. İlk maçı kazanmak, aldığımız sadece 3 puan. Bu kimseyi kandırmayacak. Biz emin adımlarla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Amacımız sezon sonunda başarıyı elde etmek. Bu sadece ilk adımdı. Umuyorum bütün Altınova camiasıyla birlikte bütünleşerek bu başarıyı, sonucu yakalamak bütün amacımız bu. Takımımızla, yönetimimizle, teknik kadromuzla birlikte bunu hedefliyoruz. Açıkçası biz bu farkı bekliyorduk. Çünkü Perşembe ve Cuma günkü antrenmanlarımızda bunu çok iyi gözlemledik. Bu fark ve oyun kimseyi şaşırtmasın. Bu işin başı. Daha çok almamız gereken yol var. Kat etmemiz gereken eksikliklerimiz var. Çok dişli rakiplerle oynayacağız. Bizim işimiz de bu rakiplere karşı nasıl oynayacağımızın önlemlerini almak. Biz hem burada futbolumuzu oynayıp izleyicilerimize güzel bir oyun izlettireceğiz hem de sezon sonuna kadar başarımızı sürdüreceğiz. İkisini yaptığımız takdirde istediğimiz hedefe hep birlikte ulaşacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

 

Editör: TE Bilişim