Altınova Belediyespor Sportif Direktörü Abdurrahman Güneş, Pazar günü oynadıkları Uzunköprüspor maçında kendilerine hoşgörü ve misafirperverlikle yaklaşan ev sahibi ekip camiasına ve zorlu maçta kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlarına teşekkür etti.
Artık şampiyonluk için hafta saydıklarını belirten Güneş, hasret kalınan 3. Lige bu sezon çıkacaklarına inandıklarının altını çizdi.
“Sultangazi maçına özel olarak hazırlanıyoruz”
Altınova Belediyespor Sportif Direktörü Abdurrahman Güneş,” Bu hafta oynadığımız Uzunköprüspor maçına Altınova’dan Edirne’ye gelerek bizleri o soğuk havada destekleyen 90 dakika boyunca yanımızda olan taraftarımıza teşekkür ederim. Ayrıca bizleri en iyi şekilde ağırlayan Uzunköprüspor Başkanı Selçuk Akbulut’a ve yönetim kurulunda arkadaşlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Hafta sonunda oynayacağımız Sultangazispor maçına bütün Yalova ve Karamürsel’deki dostlarımızı bekliyoruz. Taraftarlarımızın bu maça özel olarak hazırlanacaklarını biliyoruz. İnanıyorum ki bu maçta seyirci rekoru kırılacaktır. Takımımız bu maça teknik heyetimizle beraber özel hazırlanıp şampiyonluk yolunda yolumuza ciddiyetle devam edeceğiz. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize güvenimiz tam. Yönetim kurulumuz başta Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral olmak üzere Sedat Ok başkan ve arkadaşlarımız ellerinden gelenin en iyisini yapıyor. Altınova’da 3. Ligi hak ediyor” dedi.

 

 

 

Editör: TE Bilişim