Ziyarette Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cengiz Karoğlu, Güreş Şubesi Sorumlusu Ali Kayalı, Antrenör İlhan Şenlik ve sporcular hazır bulundu.

Başarılı sporcuları tebrik eden Yalova Belediye Başkanı Başkanı Yakup B. Koçal, müsabakalar hakkında güreş şubesi sorumlusu Ali Kayalı ve antrenör İlhan Şenlik’den bilgiler aldı. Durum değerlendirmesi yapan Kayalı; “Maçlarda, çalışmalarımız hakkında değerlendirme yapma imkânı bulduk. Güven kazandık. 4 sene sonra bazı sporcularımızın olimpiyat dereceleri kazanacak noktaya ulaşmasını hedefliyoruz. Bu başarıları elde etmemiz için en büyük desteği siz veriyorsunuz. Tesis ve lojistik konularda hiçbir sorunumuz yok. Desteğiniz için teşekkür ederiz” diye konuştu.

“BU FOTOĞRAFLARLA 2020’DE HAVA ATACAĞIM”

Sporcuların daha iyi dereceler kazanması için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunu ifade eden Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal; “İstanbul’da yapılacağına yürekten inandığımız 2020 Olimpiyatları’nda madalyaları bizim çocuklarımız kazanmalı. Planlandığı gibi olimpiyat başarıları kazanılırsa hem ilimize ciddi bir başarı gelecek hem de kendi kariyerlerinde önemli bir yer elde edecekler. Çalışmaya devam. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Daha sonra sporcularla hatıra fotoğrafı çektiren Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal; “Bu fotoğraflarla 2020 Olimpiyatları’nda derece yaptığınızda hava atacağım” diyerek sporcuları motive etti.

 

Müsabakaların ardından dereceye giren sporcuların bilgileri ise şöyle;

Aybüke İmancı Türkiye Şampiyonu (Eskişehir müsabakaları)

Efnagül Kalaycı gençler kategorisi Türkiye 3.sü (İzmit müsabakaları)

Sevcan Adaseren Türkiye 5.si (Eskişehir müsabakaları)

Oktay Tuzla Türkiye 3.sü (Düzce müsabakaları)

Muhammed Umkumi Türkiye 2.si (Sakarya ve Balıkesir müsabakaları)

Muhammed Sürüme Türkiye 3.sü (Düzce müsabakaları)

Mehmet Akif Turgut Türkiye 2.si (Kırklareli müsabakaları)

Arbi Serdarova Türkiye 2.si (Kırklareli müsabakaları)

Ebubekir Umarov Türkiye 3.sü (Balıkesir müsabakaları)

 

Editör: TE Bilişim