Yalovalı basketbolseverler tarafından çok sevilen Yavuz Türk basketbolunun NBA’daki yıldızlarından Cedi Osman’ın sahibi olduğu Pizza Bulls CO Basket’in başına geçti. Hakan Yavuz’un yeni takımı Türkiye Basketbol 2. Ligi(TB2L) C Grubunda Semt77 Acarspor’un rakipleri arasında yer alıyor.

Pizza Bulls CO Basket’in kurucularından olan Hasan Serbest’in üstlendiği A Erkek Takım antrenörlüğüne Hakan Yavuz getirildi. TBL hedefi olan ve Türkiye’de bir çok basketbol projesine imza atan TB2L takımlarından Pizza Bulls CO Basket’in ve Cedi Osman Academy yeni yapılanmasında Hasan Serbest Genel Koordinatörlük görevine devam edecek, A takım koçluğunu Hakan Yavuz yapacak.

Cedi Osman Basketbol Kulübü Başkanı Caner Osman ve Genel Koordinatör Hasan Serbest’in yaptığı ortak açıklamada “Pizza Bulls Cedi Osman Basketbol Kulübü’müzü giderek daha kurumsal hale getiriyoruz. Pizza Bulls-Cedi Osman gibi iki güçlü ismin oluşturduğu bu güzel ailede hedeflerimiz yukarılarda olacaktır. Çok güzel projelerle hem A Erkek Takımımızı, hem de altyapımızı yapılandırma kararı aldık. Bununda ilk adımı olarak A Erkek Takımımızı yıllardır Türk Basketboluna hizmet etmiş ve birçok oyuncunun ve antrenörün yetişmesinde emeği olan, sayısız başarılarda imzası bulunan Hakan Yavuz’a emanet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Büyük başarılar kazanmak için güzel bir adım olduğuna inanıyoruz” açıklamasında bulundu.

Editör: TE Bilişim